A little bit about me...

A little bit about me...

Ik ben Femke en als kind was ik altijd al bezig met het verzamelen van bijzondere steentjes. Deze bezigheid is de laatste jaren uitgegroeid tot een passie en liefde voor de meest prachtige edelstenen en mineralen. En dat ik deze passie heb kunnen omzetten in het hebben van mijn eigen bedrijf ‘The Rocky Soul’ vind ik helemaal geweldig. Voor mij een droom die is uitgekomen!

Met The Rocky Soul hoop ik dingen te mogen doen waar ik veel werkplezier en energie uit haal, zoals het contact met mijn lieve klanten. En dat ik voor jullie op zoek kan gaan naar de meest prachtige edelstenen waardoor ik anderen weer inspireer en blij maak met mijn producten. The Rocky Soul verzamelt producten die jou zullen laten groeien, stralen en positieve energie zullen meebrengen in jouw journey.

Onze hele wereld bestaat uit energie. Edelstenen helpen mij om bewuster door het leven te gaan, meer in het nu te leven en heeft mij leren luisteren naar mijn gevoel en intuïtie. Edelstenen kunnen niet al jouw
problemen oplossen, maar kunnen jou wel ondersteunen tijdens deze reis op aarde en het kan je helpen om een hogere connectie met jezelf te creëren. Wanneer je gelooft in de krachten van edelstenen zal dit ook voor jou gaan werken.

Laat je inspireren en neem een kijkje in mijn webshop. Het kan zijn dat jij precies al weet wat je zoekt. Maar mocht je er niet uitkomen, neem gerust contact met mij op, dan kunnen we samen de perfecte en unieke steen voor jou zoeken. Dit doe ik met alle liefde! Want ik weet zeker dat er voor iedereen iets moois tussen zit. Luister vooral naar je gevoel. Die weet namelijk het allerbest wat jij nodig hebt!

Heb je verder vragen en/of opmerkingen, laat het me weten!

Veel liefs,

Femke